Zde se nacházíte: 25fps » Aktuality » Press Start Vol. 2

Press Start Vol. 2

Po červnovém tematickém večeru o adventurách (o kterém si můžete přečíst v naší reportáži zde) připravují grafický designér Bohdan Heblík a herní publicista Pavel Dobrovský další díl z pravidelného cyklu Press Start, který má za cíl prostřednictvím dramaturgicky ucelených bloků mapovat herní žánry.

Bohdan Heblík a Pavel Dobrovský, organizátoři Press Startu

Druhý díl s podtitulem „…to begin IDDQD“, který se bude zaobírat herním žánrem FPS (first person shooter), tedy akčních her prezentovaných především z pohledu vlastních očí, se v pražském kině Bio Oko uskuteční ve čtvrtek 12. ledna ve 21 hodin.

Na programu bude rozhovor s Martinem Vanem, vývojářem světoznámé české válečné hry Arma 3 z produkce Bohamie Interactive doplněný o desetiminutovou ucelenou ukázku ze hry, přednáška novináře Jana Modráka mapující nejzásadnější tituly akčního žánru za poslední dekády (Battlezone, Wolfenstein 3D, Doom, Modern Warfare a další) a filmový odborník Zdeněk Blaha pohovoří o tom, jak akční hry ovlivňovaly filmový průmysl.

Press Start v Bio Oko

„Press Start je interaktivní zábava pro filmového diváka. Ve dvouhodinovém bloku je návštěvníkovi kina představen žánr/téma večera vždy přednáškou, rozhovorem a interaktivní ukázkou. Večera se účastní vážení hosté z herního průmyslu, milovníci filmu, umělci či samotní hráči. Těšíme se na vás v BIO|OKO!“

Autoři projektu

Pro více informací sledujte webové stránky http://www.pressstart.cz/ nebo fun page na Facebooku.

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 283

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru