Zde se nacházíte: 25fps » Aktuality » Jimbo a další filmy z kanadské sklizně

Jimbo a další filmy z kanadské sklizně

Jimbo a další filmy z kanadské sklizně
STREAM ZDARMA: RIDM: První velká dokumentární cesta směr Kanada! na DAFilms.cz (9.–15. 12.)

Opět přinášíme stream zajímavého snímku, který je součástí události na DAFilms.cz, tentokrát věnované kanadskému festivalu RIDM (Rencontres Internationales du Documentaire de Montréal). Celkem jedenáct snímků reprezentujících nejrůznější části festivalové dramaturgie můžete zhlédnout zdarma do 15. 12. Najdete mezi nimi například snímek Pieces and Love All to Hell o člověku, který videa na YouTube označná jako „nevhodná“ ukládá před jejich smazáním a vytváří z nich zvláštní koláž. Za pozornost stojí také film The Patron Saints, jenž nabízí „hyperrealistický vhled do života v domově s pečovatelskou službou“, nebo snímek natočený na formát Super 8 My Family in 17 Takes.

Přímo na našem webu si můžete pustit 25minutový snímek Jimbo (režie: Ryan Flowers, 2013), který vypráví o touze mladého muže Jimmyho Leunga stát se filmařem po vzoru Jamese Camerona a setkat se s Arnoldem Schwarzeneggerem, ale také o každodenním boji s mentální chorobou.

Pokud se chcete o dokumentárním festivalu RIDM dozvědět více, doporučujeme k přečtení rozhovor s jeho ředitelkou Roxanne Sayegh.

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 636

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru