Zde se nacházíte: 25fps » Komiks » Crew 46: Kipling a Udaku

Crew 46: Kipling a Udaku

Crew 46: Kipling a Udaku
RECENZE – KOMIKS: Crew2 č. 46 (duben 2015) – VERONIKA ZÝKOVÁ –

46. číslo CRWe přineslo dokončení dvou rozjetých příběhů. Uzavřel se první svazek (pět sešitů) Mezi řádky. Příběh Rudyarda Kiplinga, v němž se objeví mj. i Oscar Wilde a Jonathan Swift, je skutečně tragický. Vzestup a pád literáta, jenž opěvoval koloniální Anglii a jemuž se spolčení s mocnými nevyplatilo, je skutečně hořký a tragický. Mikeu Careymu se daří vyvolat emoce – lítost i pobavení – v těch správných momentech. Za sebe mohu říct, že vydání příběhů Mezi řádky v CRWi splnilo svůj účel – nalákalo mě ke koupi případného vydání této série. Doufám, že k němu dojde a že si najde své čtenáře.

crew-47Dvojka detektivů Sam a Twitch uzavřela své pátrání po hrůzostrašné mafii. Na poslední část prvního svazku jsem se těšila, ale finále mě trochu zklamalo, i když napětí ani akci nepostrádalo. Ale určitá chaotičnost a samotné vysvětlení předchozího dění mě příliš neuspokojilo. Každopádně Sam, Twitch i doktorka McRory jsou silné postavy a jejich další osudy by mě zajímaly.

Píšu o tom, co skončilo, ale zároveň musím myslet na to, co bude. V dalším čísle se totiž objeví můj miláček Blacksad s novým příběhem Amarillo, v němž se vydává na cestu po Americe. Takže těšení je veliké. Aby toho nebylo málo, 47. číslo nabídne další pecky: Chew Johna Laymana a Roba Guilloryho o cybopathovi, kterému stačí kousnout do jídla, aby o něm věděl všechno, což se hodí při vyšetřování vražd. Kdo by ještě váhal, najde v CRWi i Cenu, příběh o tom, proč má Neil Gaiman slabost pro kočky. Takže kdo se ještě nerozhodl, jestli CREW kupovat, může směle začít právě čtyřicet sedmičkou. Těžko si představit nabušenější obsah!

CREW 46

duben 2015
komiksový magazín vydává Crew
brožovaný, 72 barevných stran, 149 Kč
(v prodejnách Komiksového ráje a při předplatném 99 Kč)

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 279

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru