Zde se nacházíte: 25fps » Aktuality » Streamujte zdarma film o migrační krizi

Streamujte zdarma film o migrační krizi

Streamujte zdarma film o migrační krizi
STREAM: Uprchlíci a migrační krize na DAFilms.cz (do 4. 10. 2014) –

Internetový portál DAFilms.cz začátkem tohoto týdne zpřístupnil ke streamu pětici snímků vázajících se na aktuálně ožehavé téma uprchlické krize. Snímky, které budou dostupné do pondělí 4. října, zachycují migranty v jejich vlasti (Sýrie ad.), na pohybu (v uprchlických táborech) i v nové domovině, kde usilují o azyl.

Vizuálně působivý Babylon (2012) zachycuje vznik, provoz i následné zbourání postmoderního Babylonu v uprchlickém táboře v Tunisku, zatímco kontemplativní Představa o Emanuelovi (2011) nabízí chladně analytický rozbor situace uprchlíka. Experimentální Disorient (2011) je příběhem migrantů, kteří se po mnoha letech strávených v cizině vrací do vlasti a road movie Our Terrible Country (2014) pojednává o nebezpečné cestě známého intelektuála Yassina al-Haj Saleha a mladého fotografa Ziada Homsiho napříč Sýrií v době, kdy se země řítí na okraj propasti.

Občanskou válku v Sýrii reflektuje i výjimečný debutový snímek Prokletí (2014) režisérky Liwaaji Yazji zachycující příběh devíti hrdinů, jež musejí být neustále připraveni, že budou nuceni náhle opustit své domovy. My jej ve spolupráci s DAFilms.cz nabízíme zdarma ke streamu:

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 636

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru