Zde se nacházíte: 25fps » Komiks » Crew 51: Výlet do jiného New Yorku

Crew 51: Výlet do jiného New Yorku

Crew 51: Výlet do jiného New Yorku
RECENZE KOMIKS: Crew 42 (leden 2016) VERONIKA ZÝKOVÁ

Úvodník nové CRWE nabízí výhled, co můžeme dříve či později v tomto roce očekávat. Plány jsou to smělé, ale jak se pravidelně máme šanci přesvědčit zcela reálné. Vedle zvýšení četnosti ročního vydávání Živých mrtvých na 4 díly ročně zaujmou zejména tituly, které přinese edice MDEK: vedle Rosińského Pomsty hraběte Skarbeka a Westernu (společně v jednom svazku) by měl vyjít Jodorowského Bílý láma a pokračování velmi populární Druuny.

50. číslo představuje novou sérii, Ekhö Zrcadlový svět, v níž se hlavní hrdinka Mravena Draapulová, které její tetička zanechala dědictví, ocitá za pozoruhodných okolností v „zrcadlovém světě“, konkrétně v New Yorku. Ovšem Mravena není jediným lidským tvorem (neboli dudákem), který se do tohoto světa přenesl. Tím druhým do (značně kontrastního) páru je obrýlený sympaťák Jurij Podrov. Scenárista Christophe Arleston zabydlel Ekhö oplzlými taxikáři, nepokrytými umělkyněmi a malými veverčáky, kteří nemají rádi, když je někdo zdržuje v době, kdy je čas na čaaajíííčeeek.
ekho_mravenaTahle série vypadá hodně slibně a nedivila bych se, kdyby pro svůj humor a vizuální kvality našla nadšené obecenstvo podobně jako Ochutnávač. Jeho finále sice cosi uzavírá, ale rozhodně ne ke spokojenosti čtenáře. Ne že by finále první knihy nebylo dostatečně dramatické, krvavé nebo šílené. To ne. Všechno tam je, ale zároveň se závěrem první knihy otevírá další kapitola, která slibuje být ještě brutálnější než to, čeho jsme byli svědky dosud.

Třetí část Hellblazera má grády. Když zrovna v některém políčku nelétají kusy těl a náboje, tak je tam „alespoň“ pořádná porce nejčernější magie. John Constantine se zdá být pevně v sedle.

V příštím čísle se kromě dokončení Hellblazera dočkáme Loba, který přestal kouřit. A samozřejmě pokračování Ekhä. Je to tedy dopředu už dost jasné: ani 52. číslo nezklame.

 

Crew2 č. 47

78 barevných stran, 149 Kč
(v prodejnách Komiksového ráje a při předplatném 99 Kč)
vydalo nakladatelství CREW

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 279

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru