Zde se nacházíte: 25fps » Aktuality » iShorts zahajuje novou sezónu

iShorts zahajuje novou sezónu

iShorts zahajuje novou sezónu

Po letních festivalových projekcích se iShorts vrací zpět do kin a to v plné parádě. Letos se totiž pražští diváci můžou těšit na zahájení sezóny ne jednou, ale hned dvěma projekčními pásmy. Kromě už tradičního pásma filmů z filmové školy v Písku budou mít možnost vidět i úplně nový program: High Shorts.

Písecké filmy a začátek sezóny iShorts už jsou téměř synonyma. V pražském Bio Oku budou ve středu 14. 9. uvedeny už pošesté. A co se týče jejich kvality, písečtí rozhodně nepolevují: z pětice filmových tvůrců, kteří letos budou prezentovat svá díla, mohou stálí návštěvníci iShorts tři z nich znát: Marek Ciccotti, Filip Oberfalce a Lenka Ivančíková už své předchozí filmy na iShorts uvedli, zatímco Ondrej Suroviak a Jakub Jan se letos našemu publiku představí poprvé.

Hned po písecké projekci bude v Bio Oku následovat speciální pásmo High Shorts, tedy hezky česky: Pod vlivem. To mají společné všichni protagonisté celkem devíti filmů severoamerické produkce, kde je jednoduše každý z nich pod vlivem něčeho – ať už je to láska, toaletní papír, hudba, magie či THC. A kolik je vlivů na protagonisty, tolik jich je i na tvůrce kraťasů – každý z nich má svůj jedinečný pohled na to, jak to vypadá, když nám realitu něco změní. Program pásma je dostupný zde.

Další projekce pásma High Shorts poté proběhnou od 20. do 22. 9. v ostatních městech České republiky a Slovenska, a to v Ostravě, Zlíně, Jablonci nad Nisou, Slavkově u Brna, Veselí nad Lužnicí a v Trnavě a Bratislavě.

Délka projekcí je 96 (Krátké filmy z Písku) a 93 (High Shorts) minut. Filmy budou promítnuty v originálním znění s českými a anglickými titulky.

Web: www.ishorts.eu
Facebook: facebook.com/ishorts
Twitter: twitter.com/iShorts

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 941

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru