Zde se nacházíte: 25fps » Aktuality » PAF v New Yorku

PAF v New Yorku

PAF v New Yorku
POZVÁNKA na PAF v New Yorku (10. 11. 2016)

3. ročník audiovizuálního festivalu, který pořádá PAF (takřka pravidelně) v New Yorku, se odehraje ve čtvrtek 10. listopadu, tentokrát v Brooklynu.

Letošní newyorská edice PAFu, to je večer o několika audiovizuálních instalacích a performancích, rozvíjejících architekturu v prostoru Pioneer Works jako platformu pro místně specifické instalace.

Skupina více než deseti mezinárodních umělců bude participovat na výstavní laboratoři, ohledávající možnosti filmové projekce, propojení elektronické hudby s pohyblivým obrazem v rámci živého kódování, světelné instalace či amplifikace pletacího stroje. Pohyb v prostoru se bude odehrávat od výchozí statické výstavní situace skrze impulsy obrazu, zvuku a tělesných horolezeckých intervencí. Několikahodinová výstava tedy bude v průběhu večera postupně proměňována a adaptována.

PAF je česká platforma pro pohyblivý obraz, animaci a současné umění založená v roce 2000. PAF organizuje celoroční dramaturgické a produkční aktivity, kurátorské výstavy, projekce a workshopy, vydává knihy ve vlastní Edici PAF. Jeho hlavním výstupem je PAF – Přehlídka filmové animace a současného umění, pořádaná každoročně v prosinci v Olomouci, jejíž 15. ročník proběhne od 1. do 4. prosince 2016.

Umělci podílející se na projektu:

Alexander Campaz, Micah Hesse, Vojtěch  Fröhlich, Koberce záclony (Filip Cenek, Ivan Palacký), Jonathan Monaghan, Plain (Pjoni, Ján Šicko), Roj (Martin Blažíček, Jáchym Pešek, Kryštof Pešek, Alexandra Timpau), Yoshi Sodeoka, Zuzana Žabková

Podrobné info najdete na www.pifpaf.cz/cs/new-york-2016.

 paf_nyc2016_duplex_poster

PAF NEW YORK 2016
Pioneer Works
159 Pioneer St, Brooklyn 11231
New York, USA

10. listopadu 2016
Otevřeno od 18:30
Vstupné dobrovolné
Kurátorská záštita: PAF

FB event
Info na stránkách Pioneer Works

Foto: Lobbyless – Micah Hesse

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 941

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru