Zde se nacházíte: 25fps » Aktuality » Visegrad Film Forum přivítá mistra VFX Marka H. Weingartnera a filmového architekta Eugenia Caballera

Visegrad Film Forum přivítá mistra VFX Marka H. Weingartnera a filmového architekta Eugenia Caballera

Visegrad Film Forum přivítá mistra VFX Marka H. Weingartnera a filmového architekta Eugenia Caballera

Sergeji Loznicovi a Kirsten Johnson, dvěma již dříve oznámeným přednášejícím letošního Visegrad Film Fora (informovali jsme o nich zde), které se v Bratislavě na půdě VŠMU uskuteční od 19. do 23. 3., se přidávají další dva: specialista na VFX Mark H. Weingartner a filmový architekt Eugenio Caballero.

Mexický filmový architekt Eugenio Caballero se pyšní Oscarem za výtvarnou koncepci Faunova labyrintu (režie: Guillermo del Toro, 2006) a ve své tvůrčí filmografii má tituly jako Resident Evil: Zánik (režie: Russell Mulcahy, 2007), Hranice ovládání (režie: Jim Jarmusch, 2008), The Runaways (2009), Nic nás nerozdělí (režie: J.A. Bayona, 2011), Sandwich klub (režie: Fernando Eimbcke, 2012) a naposledy Roma (režie: Alfonso Cuarón, 2018).

Eugenio Caballero (foto: Nayeli Cruz, Heraldo Mexico)

Mark H. Weingartner se ve své lekci filmu na VFF podělí o své zkušenosti autora vizuálních efektů u snímků Christophera Nolana Dunkerk, Interstellar, Inception a jeho série Temný rytíř. Weingartnerovo jméno je uvedeno i u posledních tří titulů ze ságy Hunger Games či dvou posledních dílů z Twilight ságy.

Na Visegrad Film Foru bude mít Mark H. Weingartner navíc i speciální třídenní workshop o VFX pro uzavřenou skupinu šestnácti zájemců, zejména z řad kameramanů a tvůrců vizuálních/digitálních efektů. (bližší informace o workshopu najdete zde). Přihlášky se uzavírají 25. února.

Více informací o letošním ročníku Visegrad Film Fora najdete zde.

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 283

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru