Zde se nacházíte: 25fps » Světový film » KineDok zve na Q&A s producentem filmu Ghetto Balboa

KineDok zve na Q&A s producentem filmu Ghetto Balboa

KineDok zve na Q&A s producentem filmu Ghetto Balboa

KineDok připravil další ze série online projekcí spojených s diskuzemi s tvůrci. Po Central Bus Station Tomáše Elšíka a Srbence Nebojši Slijepčeviće můžete nyní zhlédnout další novinku KineDok katalogu pro rok 2020, maďarský film Ghetto Balboa. Na projekci naváže diskuze s producentem Lászlem Józsou, která se uskuteční online ve čtvrtek 25. června od 19:30 a připojit se k ní můžete zde

Využijte voucher KineDok_2020 a zhlédněte fascinující příběh o vůli, přátelství a důvěře bývalého mafiána a kluka z budapešťského ghetta, kteří spojí síly v boxerském ringu.

Více o filmu:
Misimu Siposovi je 60 let. Býval členem obávané mafie 8. budapešťského okresu. Během zotavování v nemocnici po přestřelce s konkurenčním gangem našel cestu k Bohu. Kriminalní minulost pověsil na hřebík a rozhodl se trénovat děti v boxování. Chce jim ukázat smysluplné trávení volného času. Jiné než to, které doposud v nechvalně proslulém ghettu uprostřed Budapešti znaly. Zolimu je 21 let a je jedním z těchto dětí. Už 6 let boxuje v amatérské lize pod vedením Misiho a je jasné, že má talent. Dokáže svůj potenciál naplno využít a mít lepší život než ten, které nabízí nejchudší sousedství? Stane se profesionálním boxerem, který musí pro svůj úspěch mnohé obětovat, nebo se vydá ve stopách svého otce, který je gangster?

Ghetto Balboa (orig. Gettó Balboa)
Režie: Arpad Bogdan
Maďarsko, 2018, 90 min.
film je v maďarském znění s českými, slovenskými a anglickými titulky

KineDok, jenž je projektem Institutu dokumentárního filmu, se zaměřuje na alternativní distribuci autorských dokumentů na stovkách promítacích míst v sedmi partnerských evropských zemích. Zároveň nabízí vybrané filmy na své VOD platformě.

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 98

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru