Zde se nacházíte: 25fps » Aktuality » Kino Brasil na online vlně

Kino Brasil na online vlně

Kino Brasil na online vlně

I v letošním turbulentním roce přinese festival Kino Brasil to nejlepší z brazilské kinematografie, a to ve dnech 5. až 8. listopadu. Vzhledem k aktuální situaci se filmy budou promítat online v rámci celé České republiky. Online proběhne i doprovodný festivalový program včetně filmových úvodů. Filmy budou vysílány v původním znění, diváci si budou moci vybrat mezi anglickými a českými titulky.

Kino Brasil letos připlouvá na vlně. Na vlně brazilského filmu! Na vlně vzdálených rytmů, kultury, různorodosti a pověstné brazilské soudržnosti. Nechte se unést vynikajícími brazilskými filmy. Plavíme se v přívalu zpráv, které nás tento rok zahlcují, ale nenecháme se jejich proudem strhnout. Prostřednictvím kinematografie vyplujeme vstříc novým horizontům a objevíme mnoho podob Brazílie. Pojďme se naladit na stejnou vlnu! Přístav Kino Brasil se divákům otevře ve dnech 5. až 8. listopadu. Odkazy pro nákup online vstupenek budou dostupné na www.kinobrasil.cz.

Doprovodný program festivalu také bude přesunut do online prostoru, o to bude ale bohatší, chystají se i některé přenosy přímo z Brazílie! Nabídne divákům prostřednictvím video konferencí koncerty, hodiny tance, přednášky i diskuse s hosty. Více informací o jednotlivých filmech a programu festivalu naleznete na www.kinobrasil.cz či na Facebooku.

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 941

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru