Zde se nacházíte: 25fps » Český film » Projekt UTeBe v kině míří do Uherského Hradiště

Projekt UTeBe v kině míří do Uherského Hradiště

Projekt UTeBe v kině míří do Uherského Hradiště
Po úspěšné zlínské projekci snímků studentů*ek a absolventů*ek ateliéru Audiovizuální tvorba při FMK UTB ve Zlíně, se distribuční projekt UTeBe v kině dnes přesunuje do kina Hvězda v Uherském Hradišti.  Ve čtvrtek 27. 4. 2023 tam od 18:00 bude zdarma k vidění pestrá kolekce snímků z produkce AAV FMK UTB, včetně Q&A s tvůrci*kyněmi.
 
Příchozí publikum se může těšit na festivalově úspěšný a Cenou české filmové kritiky oceněný snímek
Ostrov svobody (2022) v režii Petra Januschky a výkonné produkci Františka eF. Horváta. V konverzačním dramatu odehrávajícím se v roce 1981 na palubě letadla mířícím z Prahy na Kubu se v hlavních rolích představí Jiří Mádl a Judit Bárdos jako třicátníci, mezi nimiž opětovně vzplane jejich dávná dětská láska.
 
Ve výběru je i komorní drama Trofej (režie: Jaroslav Beran, produkce: Michal Ciml) odehrávající se na odlehlé chatě v podhůří, ve kterém se rozvíjí vztah mezi zamlklým samotářem (Vašek Vašák) a zlodějkou. Třetím ve výběru bude coming-of-age romantická komedie Karla aneb tak trochu road movie (režie: Ida Ralevská, produkce: Juliana Rychlíková) o dívce, která si přeje přijít o panenství a kterou si v den jejich narozenin splete s prostitutkou tak trochu jinak nešťastný Josef (Karel Zima).
 
Součástí kolekce je i krátký taneční snímek Selfmotion (režie: Martin Bystriansky, produkce: Silvia Goliašová), intimní drama o sexuálním násilí Nic se neděje (režie: Eliška Přádová, produkce: Dominik Švejda) a hospodská komedie Kámen, nůžky, teď! (režie: Standa Slovák, produkce: Nella Mikušová).
 
FB UDÁLOST zde: U TeBe v kině Hvězda
Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 940

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru