Zde se nacházíte: 25fps » Aktuality » Natoč to za šedesát!

Natoč to za šedesát!

Natoč to za šedesát!
Oblíbené filmy ve vaší vlastní, šedesáti vteřinové interpretaci. Přesně o tom je mezinárodní filmová soutěž Done in 60 seconds, která v zahraničí probíhá již několik let. Letos přichází i do České republiky, navíc ve spojení s Mezinárodním filmovým festivalem v Karlových Varech, kde budou vyhlášeni finalisté a vybrán vítěz, který postoupí do celosvětového kola Jameson Empire Awards.

Soutěž Done in 60 seconds poskytuje prostor filmařům všeho druhu, nemusíte mít to nejlepší vybavení – hlavní roli hraje originální zpracování a dobrý nápad. Výběr filmu ke zpracování je také pouze na Vás. Filmoví nadšenci stihli v posledních letech vměstnat do šedesáti vteřinového formátu snímky jako je Avatar, James Bond, Inglorious Basterds či všemi generacemi oblíbený The Lion King. Nemusíte ani zůstat zcela věrní originální předloze a držet se každého detailu, porota ocení humorné zpracování příběhu. Je i několik obecných tipů, jak natočit co nejúspěšnější snímek. Je dobré vybrat si známý film, bude tak jednodušší pro publikum i porotu ocenit váš důvtip. Dobré je také použít jako jazyk angličtinu, nebo film vybavit anglickými titulky – v mezinárodním kole to učiní váš snímek srozumitelným pro všechny a hlavně porotu. Nejdůležitější je nepřekročit délku šedesáti vteřin, všechna delší videa budou ze soutěže vyřazena. A nakonec, nezapomeňte na začátek svého videa připojit logo Done in 60 seconds.

Přihlašovat se do soutěže můžete až do 22. června. Ze všech přihlášených bude vybráno deset nejlepších videí, která budou 24.6. zveřejněna na webových stránkách. Finalisté, kteří se umístí na prvních třech vítězných místech budou oznámeni na slavnostním vyhlášení, které proběhne 6.7. v Jameson Festival Lounge na filmovém festivalu v Karlových Varech. Výherce získá Festival pas na MFF KV, ubytování pro dvě osoby, Jameson režisérské židle a bude mu zajištěna doprava do Karlových Varů, aby se zúčastnil slavnostního vyhlášení. Vítězné video zároveň postupuje do mezinárodního kola Jameson Empire Award 2012, kam bude zajištěny doprava i ubytování. Odměny čekají nejen na finalisty, deset nejlepších videí, ale i na všechny účastníky soutěže.

 

Podejte svou přihlášku ještě dnes. Od výhry vás děli pouze 60 vteřin!

Více se dočtete zde

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 636

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru