Zde se nacházíte: 25fps » Festivaly a přehlídky » BE CAREFUL, YOU ARE NOT IN WONDERLAND!

BE CAREFUL, YOU ARE NOT IN WONDERLAND!

BE CAREFUL, YOU ARE NOT IN WONDERLAND!
QFF MEZIPATRA – Festival tip – IVETA JANSOVÁ, MARKÉTA SVITÁKOVÁ – 

 “Be careful, you are not in Wonderland. I’ve heard the strange madness long growing in your soul. But you are fortunate in your ignorance, in your isolation. You who have suffered, find where love hides. Give, share, lose—lest we die, unbloomed.

Ve čtvrtek 20. listopadu v rámci queer filmového festivalu Mezipatra vydá skupina odvážlivců do temných brněnských uliček a zákoutí za ojedinělým filmovým zážitkem již potřetí. Jedinečný filmový prožitek navazuje na pupulární tradici secret cinema, ale vzhledem k tomu, že se odehrává v rámci Mezipater, nese příznačný název Film in the Closet. Indicie, které napoví více o tomto velkém tajemství získá každý, kdo napíše na  fic@mezipatra.cz.

Jméno čtvrtečního tajného filmu samozřejmě není dopředu známo, ani místo, kde se bude promítat. Co se tedy vlastně ví a co se bude dít? Kdo přijde k osmé hodině večerní na zastávku Běloruská (šalina 6,8) a počká, uvidí a zví. Organizátoři vzkazují, že netřeba se bát, jelikož si pro dorazivší přijdou a odvedou je na místo, kam by sami nešli (první rok se promítalo v protiatomovém krytu, loňský rok v továrních prostorách bývalé sladovny). Film účastníky prý zaručeně dostane. Stačí se teple obléknout, připravit se na náročné prostředí a všichni jsou vítáni. Ale nezapomeňte, budete v Brně, ve tmě, takže…. Be careful, you are not in Wonderland!

Pro navození atmosféry nám organizátoři posílají trochu hudby.

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 32

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru