Zde se nacházíte: 25fps » Aktuality » Zveme na přehlídku studentských filmů 25 Krát Rám

Zveme na přehlídku studentských filmů 25 Krát Rám

Zveme na přehlídku studentských filmů 25 Krát Rám

POZVÁNKA na přehlídku 25 Krát Rám (Radlická kulturní sportovna, Praha, 1. 10. 2016) –

Bývalá nákladní budova na Smíchově ožije první říjnový víkend filmovou přehlídkou 25 Krát Rám. Možnosti kreativního využití industriálního prostoru Radlické kulturní sportovny se loni poprvé rozhodli využít  v Praze lokalizovaní studenti zlínské Baťovy univerzity. Cítili, že je potřeba potkat začínající filmaře i mimo proklamované studentské festivaly. Komorní cesta, kterou se loni v srpnu v rámci testujícího nultého ročníku vydali, jim vyšla a sportovnu naplnili stovkou návštěvníků. Proto se rozhodli pro organizaci oficiálního prvního ročníku.

Přehlídka 25 Krát Rám je primárně zamýšlena jako oslava mladého filmu, ale jak její organizátoři proklamují, nebraní se ani jiným projevům umění (možnosti prezentace své tvorby nabízí fotografům či designérům). Jejich úsilím je vytvořit pro mladé umělce domácí prostředí, které je bude bez jakýchkoliv omezení inspirovat k dalším tvůrčím počinům. A to formou neformálního sekávání se a party s venkovním grilováním. Vítán je každý.

Mezi filmy, které se v sobotu budou v Radlické kulturní sportovně promítat, budou mj. dva snímky z ateliéru Audiovizuální tvorba při FMK UTB – Spravedliví Lenky ZáthureckéKrystalová hra Tomáše Bohdanského, a tři tituly z písecké FAMO – Medvídek, kterého natočil Ruy OkamuraBonobo Inflagranty v režii Olivera BeaujardaJáma Filipa Kiliána.

Přihlašování filmů do programu je stále otevřené na e-mailu: filip.stocek@gmail.com

Promítat se začíná v 17.00, vstupné je dobrovolné. Tak přijďte! FB událost zde.

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 636

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru