Zde se nacházíte: 25fps » Aktuality » iShorts; O zvířatech a lidech

iShorts; O zvířatech a lidech

iShorts; O zvířatech a lidech

Vztah mezi lidmi a zvířaty se ve filmech objevuje často. Ať už jste si vybrečeli oči u filmového dojáku Marley a já, řešili kriminální případy s Komisařem Rexem anebo se snažili spolu s filmovými hrdiny zachránit Willyho, každý z nás má toho “svého” filmového mazlíčka.

 Nejnovější pásmo iShorts; O zvířatech a lidech přinese plátno plné zvířat. V celkem 8 filmech z 8 různých zemí budou k vidění pohledy na zvláštní vztah mezi živočišnými druhy z odlišných perspektiv několika filmařů z celého světa. Na pásmo se diváci mohou těšit ve středu 16. listopadu v Praze a od 22. listopadu i v Trnavě, Ostravě, Bratislavě, Slavkově u Brna, Jablonci nad Nisou, Zlíně a ve Veselí nad Lužnicí.

Pokud si myslíte, že zvířata jsou pro film jen roztomilý doplněk, mladí filmaři vás v celkem 95 minutách přesvědčí, že to tak nezbytně být nemusí. Třeba satiricky pojatý film Blue-Eyed (režie Alexey Martin) o ženě, která si pořídí jí podobnou, geneticky modifikovanou rybičku, vypovídá o tom, jak domácí zvířata nahrazují opravdové vztahy. O lidech, kteří zvířatům věnují většinu života, se zabývá švédský Dogwalker (režie Caroline Ingvarsson). Film Fired on Mars (režie Nate Sherman, Nick Vokey) zase ukáže, co se stane, když se zvířecí mazlíčci přestěhují s lidmi do vesmíru.

Facebook iShorts
Web iShorts

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 959

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru