Zde se nacházíte: 25fps » Aktuality » 61. Mezinárodní festival krátkých filmů BRNO16 se přesouvá na začátek prosince

61. Mezinárodní festival krátkých filmů BRNO16 se přesouvá na začátek prosince

61. Mezinárodní festival krátkých filmů BRNO16 se přesouvá na začátek prosince
Vzhledem k aktuálním vládním nařízením se 61. Mezinárodní festival krátkých filmů BRNO16 nemůže uskutečnit v původně plánovaném termínu. Organizátoři momentálně hledají termín náhradní, předběžně se uvažuje o začátku prosince. V případě příznivé situace se festival uskuteční na všech původně plánovaných projekčních místech, nicméně zvažuje se i možnost částečného či úplného přesunu do online prostoru. Zakoupené akreditace zůstávají v platnosti.

61. ročník, který nese podtitul Uprostřed ničeho, se měl uskutečnit již tento týden. Jeho hlavní součástí je tradičně mezinárodní soutěž i soutěž pro autory z České a Slovenské republiky, Československá 16. Letošní doprovodný program svou dramaturgií odkazuje k tématu Uprostřed ničeho a obsahuje například experimentální slovanskou epopej, pásma kraťasů nominovaných na Cenu Akademie, finskou loutkovou animaci i další pásma krátkých filmů. Doplněním jsou také diskuzní panely a herní program, který obsahuje i textovou hru vytvořenou speciálně pro festival.

Budeme se snažit, aby byl festival zachován v co největším rozsahu i v novém termínu. Samozřejmě budeme dále sledovat vývoj situace, které se přizpůsobíme. Bezpečnost a zdraví diváků je pro nás stále na prvním místě. Momentálně řešíme i možnost projekcí a debat s hosty online,” dodává ředitel festivalu Milan Šimánek.

Zakoupené akreditace zůstávají v platnosti i v případě online varianty festivalu. Akreditace na posunutý termín je možné nadále zakoupit na www.brno16.cz. V brzké době bude spuštěn také prodej festivalového merchandise, jehož koupí mohou zájemci podpořit festival v mezidobí.

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 959

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru