Zde se nacházíte: 25fps » Aktuality » Dokumentární pondělí: Bez viditelných příznaků (7. 3.)

Dokumentární pondělí: Bez viditelných příznaků (7. 3.)

Dokumentární pondělí: Bez viditelných příznaků (7. 3.)

Nenechte si ujít projekci snímku ukrajinské režisérky Aliny Gorlovy No Obvious Signs (Bez viditelných příznaků) 7. března od 20:45 v pražském kině Světozor. Výtěžek z prodeje vstupenek bude věnován ukrajinským dokumentaristům a dokumentaristkám. Film uvedeme s českými i anglickými titulky.  Akci pořádá Institut dokumentárního filmu ve spolupráci s festivalem Jeden svět. 

Facebooková událost
Vstupenky

Příběh Oksany, která se vrací z války. Hovoří s psychology, bojuje s posttraumatickou stresovou poruchou a záchvaty paniky a usilovně se snaží vrátit do normálního života. Dokument ukazuje její cestu od začátku rehabilitace až po návrat do práce.

▪️  Na úterý 8. 3. je nachystána projekce filmu Svědkové Putinovi v kinech po celé České republice doprovozená diskuzí, která se uskuteční v kině Světozor a bude streamována do zúčastněných kin. Vstupné půjde na sbírku SOS Ukrajina Člověka v tísni.  Více informací je zde.

▪️ V rámci East Doc Platform se 27., 29. a 31. 3. uskuteční trojice projekcí ukrajinských filmů. Výtěžek z prodeje vstupenek věnujeme na podporu Ukrajiny. Podrobné informací najdete zde.

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 98

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru