Zde se nacházíte: 25fps » Aktuality » Soutěž o dárkové předměty Projektu 100

Soutěž o dárkové předměty Projektu 100

Soutěž o dárkové předměty Projektu 100

V druhé polovině března se do českých kin vrátí klasika spaghetti westernu Tenkrát na Západě (1968). Digitalizovanou podobu snímku v režii Sergia Leoneho, s hudbou Ennia Morriconeho a v hlavních rolích s Henrym Fondou, Claudií Cardinale, Jasonem Robardsem a Charlesem Bronsonem do distribuce v rámci Projektu 100 uvede Asociace českých filmových klubů.

Na co byste neměli zapomenout, až půjdete na Tenkrát na Západě do kina? Určitě ne na svítilnu, kdybyste náhodou přišli pozdě a nemohli najít své místo, popřípadě chtěli odejít dříve než film skončí. Samozřejmě byste rovněž měli jít do kina s pečlivě upravenými nehty a placatka do kapsy se taky hodí!

Pokud chcete vyhrát jeden z těchto dárkových předmětů (baterka, placatka, manikúra), stačí do příštího pondělí 18. února do 12:00 napsat, jak si představujete ideální (fiktivní) western – včetně názvu, režiséra, obsazení a stručné synopse. Své odpovědi včetně kontaktních údajů (adresa) posílejte na e-mail: info@25fps.cz

Přejeme hodně štěstí!

UPDATE (18. 2. 2013):
Baterku s placatkou od nás dostává Ondřej Kratina (Olomouc) a manikúru Martina Slancová (Ústí nad Labem). Gratulujeme!
Níže jejich osobité nápady:

Ondřej Kratina:
Pustina jablečného sadu
režie: Darren Aronofsky
hrají: Ryan Gosling, Eva Mendes

Drsná parafráze na velkolepé biblické téma vyhoštění z ráje. Obraz vypuzení ze světa ideálů do nehostinné pustiny, stylizovaně, úsečně a epizodicky zobrazující zkaženost a charakter moderní doby – motivy otroctví, nadvlády, kontrastu přebytku a nedostatku… Pátrání hlavního protagonisty po smyslu nabyté existence, na jejímž začátku i konci je jeho ztracená žena.

Martina Slancová:
Přijdu si pro tebe
režie: Tim Burton
hrají: Dita von Teese (Diamond Harris), Sean Bean (Francis Harris), Blake Lively (Marion Simon), Hugh Jackman (Joshua Simon)

Příběh je zasazen do Texasu kolem roku 1875. Diamond Harris, bývalá prostitutka, přinutí díky své vysokému sex-appealu svého muže Francise, aby unesli krásnou Marion, ženu Joshuy, a mohli ho tak vydírat, protože je o něm známo, že zdělil obrovské dědictví po svém zemřelém otci. Netuší však, že se Marion nachází ve stavu těžkých depresí se sebevražednými sklony. Diamond a Francis drží Marion ve svém sklepení, mezitím kontaktují Joshuu o výkupné za svou ženu, jestli ji chce ještě kdy vidět živou. To však ještě netuší, že se Marion podaří Francisovi v nestřežený okamžik vzít jeho pistol a prostřelit si jí mozek. V okamžiku, kdy odklízí Diamond a Francis mrtvolu Marion, vchází do sklepení Joshua, který předtím trávil čas usilovným pátráním po své ženě a mstí se za její zavraždění, protože si myslí, že ji ti dva zabili. Nezbývá čas na vysvětlování, jeho colt peacemaker má v tu chvíli co dělat …začíná krvavá odplata. Celý film by byl samozřejmě prostoupen pochmurnou atmosférou Burtonovských filmů.

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 636

Komentáře (2)

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru