Zde se nacházíte: 25fps » Aktuality » Ivan Hronec evropským distributorem měsíce

Ivan Hronec evropským distributorem měsíce

Ivan Hronec evropským distributorem měsíce

TISKOVÁ ZPRÁVA: 

Asociace Film New Europe, organizace sdružující filmové profesionály ve střední a východní Evropě a v Pobaltí, vybrala zakladatele, majitele a prezidenta mediální společnosti Film Europe Media Company Ivana Hronce coby distributora měsíce.

Ivan-HronecHroncova Film Europe Media Company s týmy v Praze, Bratislavě, Londýně a v Cannes se specializuje na financování, rozvoj a produkci, distribuci, prodej a vydavatelskou činnost, konzultace a šíření evropského filmu. Do programů českých, slovenských, maďarských a polských kin a festivalů přinesla od roku 2009 více než 200 špičkových filmů. Od roku 2010 provozuje národní tematické televizní kanály KINO CS, DOKU CS a MUZIKA CS. V roce 2011 spustila vysílání FILM EUROPE CHANNEL – první evropské filmové televize s 800 filmy výhradně evropské kinematografie. V září 2013 otevřela v Bratislavě festivalové KINO FILM EUROPE.

„S největší pravděpodobností jsme jedinou (bláznivou) společností, která výhradně nakupuje, distribuuje a vysílá v televizi evropské filmy. Skutečnost, že nejsme státem sponzorovaná společnost, tomu dodává jistou zajímavou příchuť. Jsme soukromá, na zisk orientovaná společnost. Jediné, co nás odlišuje od jiných obchodních subjektů, je umělecká kvalita našich produktů, což jsou vysoce oceňované filmy, většinou vítězové áčkových festivalů, stejně jako forma jejich distribuce v kinech a televizi.“

Ivan Hronec

Plakát Be2CanZaznamenání hodný je například fakt, že Film Europe zakoupila práva na Holuba sedícího na stromě a rozjímajícího o životě Roye Anderssona již na filmovém festivalu v Cannes, pět měsíců před tím, než byl ověnčen cenou Zlatý lev v Benátkách.

Mimo jiné aktivity Film Europe Media Company stojí za novou filmovou přehlídkou Be2Can, díky níž budou mít od 6. do 15. října čeští a slovenští diváci poprvé příležitost zhlédnout exkluzivní kolekci filmů ze špičkových mezinárodních filmových festivalů v Berlíně, Benátkách a Cannes. Be2Can ve vybraných kinech v kinopremiéře uvede téměř 20 aktuálních filmů sezony 2014 z Cannes a Berlinale, z toho 3 filmy v jedinečné „day and date“ kino a Video-On-Demand (VOD) premiéře, takřka 60 filmů z minulých ročníků ve VOD premiéře a více než 50 filmů na televizním kanálu Film Europe Channel! „Kvalita, počet filmů a komplexní distribuční model nás opravňuje nazvat Be2Can VELKÝM filmovým festivalovým ECHEM,“ dodal Ivan Hronec k unikátnímu festivalově-distribučnímu konceptu.

Aktuální informace o festivalu Be2Can, o připravovaných filmech a akcích najdou zájemci na Facebooku.

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 636

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru