Zde se nacházíte: 25fps » Festivaly a přehlídky » Soutěžte o lístky na Bardzo fajný festival!

Soutěžte o lístky na Bardzo fajný festival!

Soutěžte o lístky na Bardzo fajný festival!
SOUTĚŽ o vstupenky na film Život je úžasný a koncert Natalie Grzebała

Ve dnech 28. a 29. 11. 2014 se v pražském Biu Oko uskuteční již třetí ročník festivalu polského filmu a kultury Bardzo Fajný Festival (poprvé jako dvoudenní, dříve šlo spíše o tematické večery). Kromě dobře vybraných snímků (k vidění bude např. oslavovaná Ida nebo v české premiéře film U strážnýho anděla) přehlídka nabídne také odpolední program pro děti, ochutnávku polských delikates či koncerty dvou národních písničkářek. Součástí festivalu bude i výstava polských plakátů ze sbírky Terryho ponožek, a to hned ve třech pražských kinech: Oko, Aero a Světozor.

V sobotu 29. 11. 2014 v 19:00 bude v rámci Bardzo Fajný Festival uveden oceňovaný snímek Život je úžasný (režie: Maciej Pieprzyca, 2013), životopisné drama popisující komplikovanou životní cestu těžce postiženého Mateusze. Chlapec od dětství trpí, chybnou prognózou mu byla diagnostikována mozková obrna. Není schopen komunikovat s okolím, ale přesto jej vnímá…

Nabízíme 2×2 lístky na zmiňovaný film Život je úžasný, ale zároveň také na následný koncert polské melancholické písničkářky Natalie Grzebała!

Soutěžní otázka zní:

Odkud Natalia Grzebała pochází (se kterým městem je spjatá její tvorba)?

Natalia Grzebala

Odpovědi zasílejte na e-mail zubkova@25fps.cz do půlnoci 26. 11. 2014. Pokud odpovíte správně, budete zařazeni do slosování o 2×2 vstupenky na film + koncert. Přejeme hodně štěstí!

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 79

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru