Zde se nacházíte: 25fps » Komiks » 50. Crew

50. Crew

50. Crew
RECENZE KOMIKS: Crew č. 50 (prosinec 2015) VERONIKA ZÝKOVÁ

Jedním z milých předvánočních překvapení, dá-li se to tak nazvat, bylo 50. číslo CRWe, konkrétně její obsah. Takové jubileum si zaslouží pořádnou oslavu a podle toho taky náplň čísla vypadá. První, co čtenáře jistě zaujme, jsou vystřihovánky „obleč si svého redaktora„, které má na svědomí kreslíř Michal Suchánek. Kdo chce, ten se kreativně vyřádí. Gratulace v podobě kreseb a komiksu jsou spolu s odhalením minulosti otců zakladatelů a rozhovorem pídícím se po CREWních počátcích dostatečně hutnou náplní vztahující se k výročí.

Trojici komiksových příběhů tentokrát zastupují pokračování Ochutnávače a Hellblazera a povedená jednorázovka Batman: Městská legenda, v níž se slavný hrdina dostal do rukou Billa Willinghama (Mýty), kresbu měl na starosti Tom Fowler (Green Arrow, Prince of Persia). Pád netopýřího muže ze střechy a další šlamastyky vrcholí povedenou pointou, kterou pochopitelně neprozradím.
Ochutnávač Tony Chu opět nezklamal. Ve čtvrté části spolu s kolegou Masonem Savoyem navštíví arktickou základnu a to, co v Klubu Cirhóza dvojice zažije, je dost velký nářez.  Mezi pamětihodné momenty patří také scéna na pitevně, kdy kremační urna vydá své tajemství.
Druhá část Hellblazera přinesla pěknou divočinu. Magie, vydírání, fyzické násilí… Přituhuje a rozhodně to nevypadá, že by John Constantine byl tím, kdo tahá za nitky a měl věci pod kontrolou. Pořádně doruda ho rozpálí vydírání, jehož součástí je jeho unesená neteř.

Únorové 51. číslo nabídne finále Ochutnávače. Dá se čekat, že to bude epické. Ve třetí části Hellblazera se rozjede regulérní magická válka. Aby toho nebylo málo, těšit se můžeme taky na Mravenu Draapulovou, protagonistku příběhu s názvem EKHO: Zrcadlový svět New York, která přistane v magickém New Yorku plném podivných bytostí závislých na čaji.

Crew2 č. 50

78 barevných stran
149 Kč (v prodejnách Komiksového ráje a při předplatném 99 Kč)
Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 279

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru