Zde se nacházíte: 25fps » Aktuality » iShorts uvádí krátké filmy českých lvíčat nominovaných na Cenu Magnesia za nejlepší studentský film

iShorts uvádí krátké filmy českých lvíčat nominovaných na Cenu Magnesia za nejlepší studentský film

iShorts uvádí krátké filmy českých lvíčat nominovaných na Cenu Magnesia za nejlepší studentský film
Pravý český lev ví, že s březnem přichází udílení cen České filmové a televizní akademie Český lev s Cenou Magnesia za nejlepší studentský film. iShorts je proto zpět, aby Vám představil krátké studentské snímky nominované na 25. ročník Českých lvů.

Cenu Magnesia za nejlepší studentský film, kterou ve spolupráci s ČFTA a Czech Film Center každoročně uděluje společnost Karlovarské minerální vody, a.s., si letos odnesl snímek Atlantida, 2003 režiséra Michala Blaška. iShorts Vás tímto zve na projekci vítězného snímku i dalších čtyř nominovaných krátkých filmů, které mimo nominace na Českého lva spojuje ještě jedno. Vytvořili je studenti FAMU.

ČFTA nominovala čtyři hrané a jeden animovaný snímek. Jsou to Atlantida, 2003 v režii Michala Blaška (film je ve slovenské koprodukci a ve spolupráci s VŠMU), Bo Hai – režie Dušan Duong, film režisérky Terezy Vejvodové Místo, animovaný film Plody mraků Kateřiny Karhánkové (ve spolupráci s nezávislou filmovou producentskou společností MasterFilm) a v neposlední řadě Přátelské setkání nad sportem Adama Kolomana Rybanského.

Oproti minulým ročníkům, kdy projekce byla zahajována v Praze, tento rok došlo ke změně a blok studentských filmů zahájíme v úterý 20. března ve Veselí nad Lužnicí a v Plzni. Následují den (21. března) projekce proběhne i v Chomutově, Slavkově u Brna, Zlíně, Jablonci nad Nisou a již tradičně v Praze v kině BIO OKO. Blok projekcí nejlepších studentských krátkých filmů uzavře Trnava, a to 28. března.

Pro více informací o programu a termínech projekcí v konkrétních městech neváhejte navštívit webové stránky či Facebook.

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 959

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru