Zde se nacházíte: 25fps » Aktuality » Služebníci exkluzivně k vidění na Aerovodu do 15. dubna

Služebníci exkluzivně k vidění na Aerovodu do 15. dubna

Služebníci exkluzivně k vidění na Aerovodu do 15. dubna
Začátkem dubna rozšířila původní česká online videopůjčovna Aerovod svůj katalog o exkluzivní novinku, dlouho očekávaný film Ivana Ostrochovského Služebníci. Příběh o dvou mladých studentech bohoslovecké fakulty v období 80. let v Československu, kteří se setkávají s neutěšenými poměry v tehdejší kolaborující katolické církvi, bude na Aerovodu dostupný do 15. dubna. Diváci tak mají příležitost využít tohoto mimořádného online uvedení filmu ještě před jeho premiérou v českých kinech, kam film vstoupí záhy po jejich znovuotevření.

Oceněný snímek sklízí úspěchy u diváků i kritiků

Druhý celovečerní film režiséra a scenáristy Ivana Ostrochovského byl poprvé uveden v soutěžní sekci na festivalu Berlinale, kde vzbudil nadšené reakce diváků i zahraničních kritiků. „Brilantně natočené, tajemně atmosférické drama z prostředí kněžského semináře,“ píše Variety. Magazín The Hollywood Reporter potom film připodobnil ke snímkům oscarového režiséra Pawła Pawlikowského (Studená válka, Ida) a vyzdvihuje jeho „odvážné a sebevědomé zpracování, které od prvního záběru směřuje k citlivému, stylovému a napínavému portrétu moci.“ Jeho výjimečnost potvrdilo také vítězství na loňském ročníku Febiofestu nebo nominace na Evropské filmové ceny, tzv. „evropské Oscary“.

Na Aerovodu před premiérou v českých kinech

Původní českou online videopůjčovnu Aerovod provozuje distribuční společnost Aerofilms, která film Služebníci uvede také do českých kin.

Služebníci na svou premiéru čekají již řadu měsíců, proto jsme přistoupili k tomuto mimořádnému a omezenému online zpřístupnění filmu, kterým dáváme našim divákům malý velikonoční dárek,“ říká ředitel Aerofilms Ivo Andrle. „Zároveň se tím pouštíme do nové kapitoly fungování Aerovodu, kdy k současnému předplatnému (SVOD) a stahování či streamování filmů (TVOD) přibude tzv. Premium VOD, tedy exkluzivní uvedení vybraných titulů ještě před jejich kinopremiérou. Tato exkluzivita se odráží i ve zvýšené ceně za přehrání, kterou jsme ovšem nastavili tak, aby byla výhodnější pro naše dlouhodobé předplatitele. Je to pro nás premiéra, ale věříme, že s podobně výjimečnými tituly jako jsou Služebníci, budeme našim divákům moci nabídnout nový rozměr sledování filmů,“ doplňuje Andrle.

Služebníci ke zhlédnutí online: aerovod.cz/katalog/sluzebnici

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 959

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru