Zde se nacházíte: 25fps » Aktuality » Press Start v Bio Oko!

Press Start v Bio Oko!

Nebaví vás hry? Nemáte čas sledovat, co se ve světě videoher děje? Ideální příležitost navštívit kino Bio Oko a v rámci dvouhodinového bloku nahlédnout nejen do historie nejstaršího herního žánru.
Pravidelný cyklus nazvaný Press Start v kině Bio Oko připravují grafický designér Bohdan Heblík, který se v posledních letech profiluje převážně jako tvůrce vizuálních identit filmových festivalů, a Pavel Dobrovský, jenž se v oblasti herní publicistiky pohybuje přes deset let a spolupracuje s časopisem Level. “Interaktivní zábava mě baví, je pro mě inspirativní a chci ukázat návštěvníkům, že to byla, je a bude umělecká disciplína nejen vizuálně,“ říká o projektu Bohdan Heblík. Pavel Dobrovský k tomu dodává:“Považuji spojení filmové projekce s hrami za výborný způsob, jak prezentovat laikům i zkušeným hráčům současný herní svět v netradičním podání a zajímavém prostoru.”

První večer na téma adventury odstartuje již příští čtvrtek 23. června ve 20:30. Na programu bude rozhovor s Jaromírem Plachým, šéfem českého projektu Botanicula z produkce Amanita design doplněný o 20minutovou ucelenou ukázku ze hry, dále přednáška novináře Petra Ticháčka mapující historii jednoho z nejstarších herních žánrů až do současnosti a v neposlední řadě účastníci nahlédnou pod pokličku chystaných her z největšího veletrhu E3, o kterém budou vyprávět novináři serveru Games.cz, generálního partnera cyklu.
Po prezentaci a přednášce bude možnost rozhovoru jak s Jaroslavem Plachým, tak s Petrem Ticháčkem.
Krátký spot si můžete přehrát zde: pressstart-spot-hd
Více informací naleznete na www.pressstart.cz nebo Facebooku.
V případě dotazů se obracejte na pavel.dobrovsky@gmail.com


 

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 283

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru