Zde se nacházíte: 25fps » Aktuality » Střed zájmu: PITCHING

Střed zájmu: PITCHING

Střed zájmu: PITCHING
POZVÁNKA na Střed zájmu: PITCHING se Sibylle Kurz (14. 10. 2014)

Pamatujete, jak se Jana Bébarová rozplývala nad knihou Sibylle Kurz Pitch it!? Jedinečnou příležitost zažít seminář, který povede Sibylle Kurz, budete mít už v úterý 14. 10.  od 10:00. Všechny podstatné informace se dočtete níže:

Připravujete festival, výstavu, divadelní představení či jinou kulturní akci? Chcete vzbudit nadšení pro svůj nápad? Dokážete projekt prezentovat tak, aby získal partnery a finance? Víte, čím Váš projekt nejvíce zaujme a jak ho prosadit?

Kancelář Kreativní Evropa, Centrum současného umění DOX a projekt STARTPOINT: Prize for Emerging Artists vás zvou na seminář STŘED ZÁJMU: PITCHING. Seminář povede Sibylle Kurz, mezinárodně uznávaná lektorka prezentace komunikačních a prezentačních dovedností v oblasti filmového, nakladatelského a hudebního průmyslu. Specializuje se na pitching – prezentaci projektů a její výuku. Pracuje pro řadu evropských škol a institucí, je členkou Evropské filmové akademie a autorkou několika publikací, mj. knihy Pitch it!, kterou v roce 2014 v českém překladu vydalo Nakladatelství AMU.

Program:

10–12.20 hod. | seminář – rešerše a příprava na prezentaci, porozumění různým situacím a výběr vhodného přístupu k nim, čím nejlépe představit váš projekt, struktura prezentace, zvládání stresových situací

13–14 hod. | komentovaná prohlídka výstavy STARTPOINT: Prize for Emerging Artists

Pitch je termín pro účinnou prezentaci projektu či myšlenky, jejímž cílem je představit nápad či námět tak, aby okamžitě zaujal a zároveň získal prostředky na realizaci.

action_photo

Něco prezentovat je pro někoho nervy drásající proces, pro jiného procházka růžovou zahradou. Připravit lepší prezentaci a zvýšit tak svou šanci na úspěch přitom může každý. Komunikační dovednosti jsou nejvíce opomíjenou stránkou propagace projektu. Cílem semináře je pochopení jasné, konzistentní a přitom stručné techniky komunikace, která umožňuje prezentovat projekt několika slovy a zároveň nezapomenout na hlavní záměr – získat partnera pro projekt.

Akce bude probíhat v angličtině, se simultánním tlumočením do češtiny.
K účasti se prosím registrujte na webu culturenet.cz ZDE.

Vstup: 170 Kč / studenti zdarma
Vstupenky je možné zakoupit předem nebo přímo na místě v den konání akce na pokladně centra DOX.

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 636

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru