Zde se nacházíte: 25fps » Festivaly a přehlídky » Zapni Rec a jedem do Zlína

Zapni Rec a jedem do Zlína

Zapni Rec a jedem do Zlína

POZVÁNKA na Rec Fest 2015 (24. – 25. 3., Velké kino Zlín)

Začátkem příštího týdne, v úterý 24. a ve středu 25. března proběhne ve Zlíně 2. ročník filmového festivalu Rec Fest, který je platformou pro studenty Ateliéru Audiovizuální tvorby a Ateliéru animované tvorby na Univerzitě Tomáše Bati. Ve zlínském Velkém kině se zdarma pro širokou veřejnost budou promítat nejen filmy místních studentů, ale i produkce z filmových škol Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya ve Španělsku a Kungst-Og Filmfagskole v Norsku.

V trojčlenné porotě letos usedne editorka, překladatelka a v neposlední řadě skalní členka naší redakce Veronika Zýková, dále scenáristka a režisérka Olga Dabrowská a producent David Rauch. Porota bude rozhodovat o výhercích v kategoriích nejlepší hraný, animovaný a zahraniční film. O čtvrté ceně rozhodnou sami diváci. Letošní novinkou bude nesoutěžní pásmo dokumentárních snímků a chybět nebude ani retrospektiva starších studentských filmů.

Organizační tým Rec Festu z řad zlínského Ateliéru audiovize.

Organizační tým Rec Festu z řad studentů zlínského Ateliéru audiovize.

Organizátoři budou návštěvníky hýčkat popcornem za 0.00 Kč, nechají je relaxovat ve fatboyích v chill out zóně, kde bude k dispozici i výtečná káva. A kdyby se náhodou někdo i přesto přese všechno nudil, může prý využít širokou nabídku knih, časopisů a her k zabavení.

V rámci doprovodného programu proběhne výstava nejlepších prací studentů napříč všemi ateliéry Fakulty multimediálních komunikací. Ve středu pak festival zakončí afterparty v klubu Blok 12, kde proběhne REC Dabing Contest: soutěž v dabování kultovních seriálů jako Colombo nebo Kobra 11, a kde se o hudební doprovod se postará DJ Zebro. —-> Let’s get this party started!

Pro více informací sledujte festivalový web nebo jeho sociální sítě (Facebook, Twitter).

Rec Fest 2015 – oficiální spot from REC FEST on Vimeo.

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 636

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru