Zde se nacházíte: 25fps » Aktuality » Soutěž o lístky na nový film Gaspara Noého LOVE

Soutěž o lístky na nový film Gaspara Noého LOVE

Soutěž o lístky na nový film Gaspara Noého LOVE

Jeden z nejoriginálnějších filmařů současnosti Gaspar Noé se chystá do českých kin s aktuálním filmem LOVE, příběhem lásky ve všech jejích podobách, především té fyzické. Snímek byl pro artový film poněkud netypicky natočen technologií 3D a do kin v České republice bude nasazen ve 3D i 2D verzi. Distribuční premiéra filmu proběhne 17. září.

„Léta sním o tom, že natočím film, který by věrně zachycoval vášeň mladého zamilovaného páru i se všemi fyzickými a citovými výstřelky. ,Šílenou zamilovanost‘, esenci mých vlastních zážitků i prožitků mých přátel. Současné melodrama, které obsahuje řadu milostných scén a které ignoruje směšný diktát, podle nějž v žádném normálním filmu nemohou být otevřené erotické scény,“ vysvětluje svůj záměr režisér Gaspar Noé.

Noé se nikdy nebál otevřeně ve svých filmech zachycovat sexualitu nebo násilí. Jeho filmy jsou radikální a sugestivní jak formou, tak obsahem, ale zásadně nesklouzávají k prvoplánovosti. Film, původně avizovaný jako 3D porno, vyvolával už od prvních zpráv mnoho otazníků i zapálených diskuzí. Běžte se do těchto diskuzí zapojit i vy!

Zahrajte si s námi o lístky na projekce v Brně a Praze:
2 vstupenky na LOVE 2D (Praha, Světozor, sobota 19. září 20:30)
2 vstupenky na LOVE 2D (Brno, kino Scala, úterý 22. září 18:00)

Soutěžní otázka zní: Který kameraman se zásadně podílel na výrazné vizuální stylizaci Noého filmů včetně Love?

Odpovědi spolu s preferencí kina, do kterého byste rádi šli, posílejte na e-mail info@25fps.cz do čtvrtka 17. září. Soutěž uzavřeme v pravé poledne.

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 636

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru