Zde se nacházíte: 25fps » Aktuality » Soutěž o lístky na Vlka z Královských Vinohrad a jeho knižní předlohu

Soutěž o lístky na Vlka z Královských Vinohrad a jeho knižní předlohu

Soutěž o lístky na Vlka z Královských Vinohrad a jeho knižní předlohu

Ve středu 14. 9. se v pražském kině Lucerna uskuteční slavnostní premiéra autobiografického filmu Vlk z Královských Vinohrad režiséra Jana Němce, který pozoruje jeho životní příběhy od šedesátých let do současnosti. Snímek, který letos ve Varech získal Zvláštní uznání poroty, uvádí do české ditribuce společnost Artcam.

Film vznikl podle Němcovy knihy Nepodávej ruku číšníkovi, kterou v roce 2011 vydalo nakladatelství TORST (více zde). V jedenatřiceti originálních povídkách přibližuje Jan Němec svůj život. Činí tak s velkou sebeironií, je nemilosrdný k sobě i k ostatním.

TORST_Nemec_Nepodavej ruku_PREBAL.inddS námi můžete soutěžit o 2 x 2 vstupenky na zmiňovanou pražskou premiéru, která v kině Lucerna proběhne 14. 9. v 19.45 za účasti filmových tvůrců. Jeden z výherců rovněž obdrží knihu Nepodávej ruku číšníkovi a druhý stejnojmennou audioknihu, která v roce 2013 vyšla v Supraphonu a obsahuje osm stěžejních příběhů z několika důležitých etap Němcova života. Příběhy načetl Karel Roden v režii autora, který je také duchovním otcem doprovodné písně, zpívané a hrané v této audioknize Oskarem Petrem.

Soutěžní otázka zní:
Který film Jana Němce soutěžil na filmovém festivalu v Cannes?

Odpovědi posílejte do pondělního večera, 12. 9. v 20.00, na email: bebarova@25fps.cz

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 959

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru