Zde se nacházíte: 25fps » Komiks » Trystero vydá Sabrinu

Trystero vydá Sabrinu

Trystero vydá Sabrinu
Sabrina se jednou nevrátila z práce domů. Kam se poděla? Je mrtvá? Unesla ji snad CIA? Jak říká známé rčení, paranoia je česnek v kuchyni života. Pomozte Trysteru vydat nejlepší komiksový román roku 2018 a na letošek budete mít solidně přečesnekováno.

Sabrina (2018) Nicka Drnasa je majstrštyk, který dokonale zachycuje naši digitálně paranoidní dobu. Na příběhu jedné pohřešované ženy autor zdrcujícím způsobem ukazuje, jakým způsobem získáváme informace, čemu věříme a z čeho máme největší strach.

Sabrina od Nicka Drnasa
je komiks, který budete vnucovat všem okolo.

Nakladatelství Trystero se povedlo Sabrinu – vůbec první komiks, který byl nominován na prestižní literární cenu Man Booker Prize – získat do portfolia. Aby knihu mohlo vydat v nekompromisní kvalitě, potřebuje zaplatit nejen kvalitní offsetový tisk, ale také grafické „vícepráce“, to jest úpravy několika fontů, překreslení mnoha nápisů, mailů, postů, komentářů, plus náročné úpravy bublin, kdy autor citlivě rámuje originální text.

Proto Trystero spustilo kampaň na Hithitu, která umožní knihu vydat bez technických ústupků a vám ji nabídne za rozumnou cenu.

Zapojte se do kampaně zde. Pokud bude úspěšná, odměny budou v říjnu rozesílány také pomocí Zásilkovny – uveďte své telefonní číslo a balíček vám doputuje ve zvolenou dobu přímo domů.

Více o knize i autorovi naleznete na webu Trystera.

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 959

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru