Zde se nacházíte: 25fps » Aktuality » V Americe vzniká horor podle scénáře dívky z Plzně

V Americe vzniká horor podle scénáře dívky z Plzně

V Americe vzniká horor podle scénáře dívky z Plzně
Alex Gomez si vybral krátkometrážní scénář začínající scenáristky Aleny Čadové Knock, Knock, aby podle něj natočil groteskní horor. Natáčení v Miami bylo dokončeno v květnu letošního roku. Pro finální zpracování je potřeba posledních 4500 dolarů.

Alena Čadová boduje už nějaký ten rok se svými scénáři na filmových festivalech a nyní si její práce konečně všiml i nějaký režisér. Krátkometrážní groteskní horor o funebrákovi, jenž zažije jednu velmi neklidnou noční směnu, se natáčel ve skutečném pohřebním ústavu. Hlavní role se zhostil americký herec Joshua Ritter a v roli vedlejší se představí Fedor Steer. Ten je divákům znám především jako William Hill alias Vysoký muž v klobouku ze seriálu The Haunting of Hill House. Natáčení nízkorozpočtového hororu zatím spolklo 10 000 dolarů. Pro finální postprodukci je potřeba v kampani vybrat posledních 4 500 dolarů. Vyjádřit podporu filmu mohou fanoušci hororového žánru ZDE.

Čadová napsala Knock, Knock už v roce 2015 a mezitím za scénář získala několik ocenění. Nemaje kontakty ve filmovém světě, ani vystudovanou filmovou školu, věnovala  se dál v tichosti svému psaní a na svůj první film si hezky počkala. Gomez její práce nalezl na Inktip.com, webu určeném pro publikování scénářů. „Jde o snovou spolupráci s neuvěřitelně talentovanými lidmi. Gomez mne poprvé kontaktoval v říjnu 2018. Kdyby mi tehdy někdo řekl, že díky němu dojde Knock, Knock filmového zpracování, navíc s tak hvězdným obsazením, nevěřila bych mu ani za mák“.

Kampaň na podporu filmu poběží do 5. října 2019. Gomezovi, Čadové i zbytku týmu držíme palce, aby jejich americko-český horor spatřil světlo světa co nejdříve.

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 959

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru