Zde se nacházíte: 25fps » Český film » Vyhraje ten nejlepší? (diskuze o filmových cenách)

Vyhraje ten nejlepší? (diskuze o filmových cenách)

Vyhraje ten nejlepší? (diskuze o filmových cenách)

Ve středu 2. února 2022 od 17:30 si nenechte ujít online diskuzi věnovanou filmovým cenám, konkrétně Českému lvu a Cenám české filmové kritiky. Hosty budou producent Pavel Strnad, režiséři Miro Remo a Martin Mareček a filmová publicistka Iva Přivřelová. Moderuje Pavel Sladký.

Facebooková událost

Jaký je váš nejoblíbenější český dokumentární film roku 2021? Je mezi nominovanými na Českého lva a Ceny české filmové kritiky? Mají akademie a kritici/kritičky stejný vkus a dokáží opravdu ocenit ten nejlepší kreativní dokument? Jakým způsobem ovlivnila stále nekončící pandemie COVID-19 letošní dokumentární filmovou produkci a přinesla také něco pozitivního? Co přineslo vítězství v Českých lvech a Cenách české filmové kritiky oceněným režisérům a režisérkám?

O těchto a mnoha dalších otázkách budou diskutovat filmová publicistka a členka výboru Sdružení české filmové kritiky Iva Přivřelová, producent a člen prezidia České filmové a televizní akademie Pavel Strnad a režiséři Martin Mareček (Síla, Dálava) a Miro Remo (Láska pod kapotou, Richard Müller: Nepoznaný). Moderace se ujme filmový kritik Pavel Sladký.

Diskuze volně navazuje na loňské IDF Industry Session věnované problematice filmových cen (ke zhlédnutí zde: https://www.facebook.com/IDFPragueCZ/videos/764495621085457).

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 98

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru