Zde se nacházíte: 25fps » Téma » Editorial 3. čísla

Editorial 3. čísla

Vážení a milí čtenáři,

jestliže jsme v minulém čísle věnovali značný prostor Jamesi Bondovi, přichází červnové 25fps s obecnějším tématem, loutkovým filmem. Pochopitelně se nám nabízelo nepřeberné množství článků, nápadů, z nichž jsme museli vybrat jen drobek. Ve třetím čísle jsme dali přednost české tvorbě, proto si zde můžete přečíst tři rozsáhlé reflexe o Fimfáru či Snu noci svatojánském. Chybět nebude ani recenze na nedávno vzniklý snímek Jedné noci v jednom městě a v rubrice, věnující se Večerníčku, přinášíme rozhovor s tvůrcem nestárnoucích kutilů Pata a Mata, panem Markem Benešem.
Do tématu však zasahuje i profil mistra temných pohádek Tima Burtona. V následujícím čísle však v této „kapitole“ budeme pokračovat dalšími články, přičemž si jsme vědomi, že i tak loutkovému filmu zůstaneme stále co dlužni (- na druhou stranu se k němu můžeme vesele vracet i v budoucnu).

Mimo téma je zde, jako vždy, dostatek dalšího, a snad i pestrého, čtení. Od tohoto čísla vám navíc budeme přinášet recenze na vydané knihy, týkajících se kinematografie, a také zajímavých filmů, jež jsou k dostání na DVD.
Dovolujeme si vás navíc upozornit na nově vzniklou DVD edici Filmové romány Karla Vachka, jejímž mediálním partnerem časopis 25fps je (více v aktualitách).

Děkujeme za vaši přízeň, současně prosíme o vaše postřehy, podněty a připomínky buď na mail info@25fps.cz či do našem guestbooku. A pokud jsou mezi vámi tací, kteří by se rádi i aktivně připojili k fungování tohoto časopisu, nebojte se nám svůj talent nabídnout!

S přáním všeho dobrého

Lukáš Gregor

šéfredaktor časopisu 25fps

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 88

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru