Zde se nacházíte: 25fps » Aktuality » Soutěž pro studenty o 2 celofestivalové pasy na Noir Film Kokořín

Soutěž pro studenty o 2 celofestivalové pasy na Noir Film Kokořín

Soutěž pro studenty o 2 celofestivalové pasy na Noir Film Kokořín
SOUTĚŽ pro studenty o 2 celofestivalové pasy na Noir Film Kokořín – 

Vzhledem k tomu, že dobře víme, jaký je pohled do peněženky chudého studenta, rozhodli jsme se společně s vedením festivalu Noir Film Kokořín uspořádat soutěž o dva celofestivalové pasy na tuto v Česku unikátní přehlídku filmu noir (více o akci v článku Nikol Šustrové zde), která se na hradě Kokořín a v jeho okolí uskuteční od 21. do 25. srpna.

Stačí, když na info@25fps.cz do pátku 26. 7. 10.00 hodin dopoledne napíšete, jaké slovo se podle vás nejlépe rýmuje na výraz „noir“. Z došlých odpovědí vybereme dvě nejlepší, které odměníme celofestivalovými pasy.

POZOR: Soutěž je určená pouze studentům, kteří se v případě výhry při vyzvedávání pasu ve festivalovém centru na Kokoříně prokáží platným průkazem ISIC či potvrzením o studiu.

UPDATE (26. července, 12.40): Výherci se stávají Petr Nuska s odpovědí „bezoár“ a Josefína Leknínová, podle které se s výrazem noir nejlépe rýmuje „kasuár„. Gratulujeme a těšíme se na shledanou na Kokoříně!

Pro ostatní soutěživce, kteří již nejsou studenty, upozorňujeme na stále běžící soutěž o dvoudenní festivalový pas na Film Noir Blogu.

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 636

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru