Zde se nacházíte: 25fps » Aktuality » Soutěž o lístky na premiéru filmu Bílý bůh

Soutěž o lístky na premiéru filmu Bílý bůh

Soutěž o lístky na premiéru filmu Bílý bůh

Loni zvítězil v Cannes v sekci Jiný pohled (Un Certain Regard), teď Bílý bůh (Fehér isten, 2014) díky distribuční společnosti Artcam míří i do českých kin. A nenechte si jej ujít, protože jak jsem už v loňské reflexi ze slovenského Art Film Festu napsala:

Tento žánrový experiment, jak jej sám režisér Kornél Mundruczó označil, fascinuje tím, jak bezchybně funguje i přes množství zdánlivě nespojitelného. Jen si to představte: v hlavních rolích ztracený pes á la Lassie a jeho trápící se majitelka – třináctiletá holčička. V alegorickém příběhu ze současné Budapešti Mundruczó přepíná mezi syrově realistickým zpodobněním, jímavou sentimentální pohádkou a šokujícím hororem s takovou nepředvídatelností, jaká je jen zvířeti vlastní. A celou dobu si lámete hlavu nad tím, čím to, že mu to drží pohromadě. Tomu se říká tvůrčí genialita.

Česká premiéra filmu proběhne příští týden ve středu 4. února ve 20.30 v kině Aero (více k události zde). S námi máte možnost získat na tuto projekci 2 x 2 vstupenky. Stačí, když nám napíšete, jaké jméno má ve filmu hlavní psí hrdina. Odpověď najdete v traileru níže.

Odpovědi posílejte na email bebarova@25fps.cz do neděle 1. února 20.00.

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 283

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru