Zde se nacházíte: 25fps » Aktuality » Bardzo fajný festival: výběrová ochutnávka nejlepších nových polských filmů v Biu Oko!

Bardzo fajný festival: výběrová ochutnávka nejlepších nových polských filmů v Biu Oko!

Bardzo fajný festival: výběrová ochutnávka nejlepších nových polských filmů v Biu Oko!
Bardzo fajný festival zve k ochutnání nových polských filmů – od čtvrtka 25. do neděle 28. listopadu promítne v Biu Oko čtyři celovečerní snímky – road movie Nikdy nepláču o zrychleném dospívání, justiční drama 25 let neviny natočené podle skutečné události, vizuálně působivé Marjánky o ženském klimakteriu a hudební lahůdku Ikarus o legendárním polském pianistovi Mietku Koszovi. O péči o umírajícího vypráví krátký oceňovaný animovaný snímek Jsem tady. Vždy hodinu a půl před projekcí čekají na diváky v kavárně kina ke každému filmu tematicky laděné polské delikatesy.

Ponor do hlubin vážné hudby nabídnou dětem všech věkových kategorií kreslené videoklipy a po nich naváže animační dílna s polskou lektorkou Olou. Doprovodnou součástí festivalu je také workshop aromaterapie a mindfulness pro ženy, který připravuje skupina Praga jest kobietą. Před nebo po projekci si můžete prohlédnout  komiksovou výstavu k 100. výročí narození světoznámého spisovatele sci-fi Stanisława Lema Budoucnost v bublinách, kterou připravil Polský institut v Praze.

Festival kvůli opatřením plánuje část programu zveřejnit také na VOD kanálu Aerovod. Festival je v roce 2021 podpořen z prostředků Česko-polského fóra Ministerstva zahraničních věcí.

Další informace najdete zdeProgram a vstupenky zde.

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 940

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru