Zde se nacházíte: 25fps » Téma » Editorial

Editorial

Vážení a milí čtenáři,

pomalu ale jistě jsme datum vydávání přesunuli na 25. den v měsíci, aby tak korespondoval s názvem časopisu. Nyní tedy přestávají zmatky a nejistota, kdy že se 25fps na webu objeví. Snad je to tedy pro vás dobrá zpráva.

Letní měsíce jsme si předurčili jako čas sebereflexe, z čehož vyplynuly i jisté změny, nejen formální, ale také obsahové. Snažíme se, aby web byl přehlednější, funkčnější a také aby přinášel více recenzí na zajímavá DVD či knihy. Struktura čísla se opět vydává cestou rozmanitosti, neuzavírá se do jednoho vyhraněného světa. Rádi bychom, aby naše nevyhraněnost nebyla známkou nevyjasněnosti cílů, nýbrž touhy ukázat kinematografii jako neohraničený vesmír.
Je pochopitelné, že časopis 25fps dokáže pouze pootevřít brány k její nekonečnosti. Ale když vás alespoň motivujeme k tomu, abyste se na daný film podívali, abyste si přečetli další texty o daném tvůrci, bude náš cíl splněn.
A jelikož je časopis 25fps od svého počátku jedním z projektů občanského sdružení 25 fps, o. s., nikoliv tedy jediným, snažíme se, aby se i ty ostatní začaly pomalu rodit. Na mysli mám nejrůznější partnerství s kulturními akcemi, ať už celostátního či regionálního charakteru, ale také podněcování ke vzniku nových přehlídek. Plánů je dost, přeji si, aby se v toku času začaly postupně realizovat.

S přáním všeho dobrého

Lukáš Gregor
šéfredaktor

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 88

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru