Zde se nacházíte: 25fps » Téma » Editorial

Editorial

TÉMA: Editorial – LUKÁŠ GREGOR –

Když jsme časopis 25fps zakládali, stálo mezi cíli i pravidelné reflektování animované tvorby. Bohužel, s odstupem času musím přiznat, že plnit toto předsevzetí se nám nedařilo zrovna nejlépe. Nyní toto své přání aktualizuji, ale s tou úpravou, že věřím v jeho plnění. Naději mi dodává, když se poohlédnu jen trošku zpět a přečtu si dva exkluzivní rozhovory, které našemu časopisu poskytly tak výrazné osobnosti, jakými bezesporu profesor Bendazzi a animátor Driessen jsou.

K zmrtvýchvstání by mělo dopomoci i listopadové téma, resp. událost, při jejíž příležitosti toto téma vzniklo. Na mysli mám Přehlídku animovaného filmu v Olomouci. Unikátní akci, která na nevelkém prostoru (jak co do počtu dnů, tak i lidí, kteří ji organizují) dokáže každým rokem, letos již poosmé, představit pestrou paletu pohledů na to, co animace je a co nabízí.

Olomoucký PAF (www.pifpaf.cz, 1013. 12. 2009) jsme v tématu nepostihli vyčerpávajícím způsobem, o to nám ani nešlo. Rozhovory a články, které se nějak k letošnímu programu vztahují, mají za cíl především na akci upozornit a nalákat. Mnohem více se totiž dozvíte, když do Olomouce v prosinci pojedete.

Kdyby vám to ale přesto nevyšlo, vynasnažíme se, abychom skrze pravidelný přísun mini-článků v rubrice Aktuality a i pomocí sociálních sítí Twitter a Facebook o dění v Olomouci informovali.

Žít s animovaným filmem je totiž inspirativní radost.

 

Print Friendly, PDF & Email

Autor

Počet článků : 88

Zanechte komentář

© 2011 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

http://25fps.cz/2020/corded-handheld-vacuum-cleaner-eraclean-stick-handheld-vacuum/
/25fps.cz
Zpět nahoru